Dekor

Izrada namještaja

095 91 33 113
Telefon
info@izrada-namjestaja.net

Email

Pratite nas

PORTFOLIO

Izrade namještaja, kuhinja, ormara i drugo po mjeri

Portfolio

Uredski namještaj

  • Client: Dekor
  • Tags: Namještaj za ured
  • Datum: 23 Siječanj 2017
Uredski namještaj

Tko kaže da ne možete miješati posao s užitkom? Pravi uredski namještaj vam to omogućuje

Možete biti na poslu, ali i ne morate se tako osjećati. Sve što trebate je udobna stolica, uredski namještaj za kućni ured koji organizira stvari i pravo osvjetljenje za taj posao. Udobni nameštaj uredski olakšava i ubrzava rješavanje zadataka na poslu, ai imat ćete više vremena za trošenje po svom ukusu.

uredski namještaj

Veselite se radu na svom novom uredskom namještaju

Trik je pronaći stol koji je dobar za taj posao. Zato imamo stolove koji odgovaraju svim veličinama prostora i svim vrstama stilova - čak i one koje možete dizajnirati točno onako kako želite. Jer kad volite stol koji imate, zaglavljeni za njom cijeli dan nije tako loša stvar.

 

Obični stolovi

Radite li od kuće ili ažurirate svoj profil? Lakše je to učiniti kada imate stol koji radi za vas. Bilo da je stojeći stol, stol za prijenosno računalo ili tradicionalni stolni kutak, imamo sve što vam treba da se osjećate ugodno i profesionalno dok radite. Naša serija stolova testirana je za upotrebu.

Kompjuterski stolovi

Najčešći oblik stolnog računala je varijanta ergonomskog pisaćeg stola, koji ima podesivu ladicu za tipkovnicu i dovoljno prostora za stolno rukopis. Odredbe za policu monitora i rupe za kablove za usmjeravanje integrirane su u dizajn, čime je lakše spojiti komponente računala. Tipičan stol za garnitura pruža prostor za tipkovnicu, miš, monitor, pisač i zvučnike. Dizajn stolova za poslovne i vladine radne prostore obuhvaća niz polica, ladica i kabela za računalne sustave. U nekim računalnim stolovima kabliranje se pričvršćuje na ploču skromnosti na stražnjem dijelu stola, kako bi se stvorio neparniji izgled. Postoji velika raznolikost oblika i oblika računalnih stolova. Veliki višestruki stolni stolni stolni stolovi konfigurirani u redovima osmišljeni su za smještaj desetaka računalnih sustava, olakšavajući međusobno ožičenje, opće održavanje, sprječavanje krađe i smanjenje vandalizma. Mala ploča za kavu ili kompjuterske kolica s malim stolnim računalima pružaju samo dovoljno mjesta za prijenosno računalo i miša. Računalni stolovi obično su masovno proizvedeni i zahtijevaju samoobavezivanje. Sama računala se normalno odvaja od pisaćeg stola, koji je dizajniran za držanje računala, monitora i pribora tipične veličine. Kabliranje se mora usmjeravati kroz kanale i pristupiti otvorima od strane korisnika ili instalatera. Mali broj računala izgrađen je u stolu posebno za njih, poput britanskog i-stola. Razni prijedlozi za "Ured budućnosti" predložili su druge integrirane dizajne, ali one nisu preuzete. Konfiguracija stolnih stolica pruža mobilnost i poboljšani pristup u situacijama u kojima stol nije prikladan. Računalna stolovi za kretanje mogu se koristiti preko kreveta. Modularni stolovi računala odvojili su elemente korisničkog sučelja s računalnog i mrežnog povezivanja, što omogućuje fleksibilnost u prostoru. Moduli su povezani putem bežične tehnologije.

Potrebna Vam je izrada namještaja po mjeri?

Kontaktirajte nas kao bi vam pokazali koliko smo dobri


ČEKAMO VAŠ EMAIL

Pratite nas

Copyright © Dekor namještaj

Search