Dekor

Izrada namještaja

095 91 33 113
Telefon
info@izrada-namjestaja.net

Email

Pratite nas

PORTFOLIO

Izrade namještaja, kuhinja, ormara i drugo po mjeri

Portfolio

Kuhinje po mjeri

  • Tags: Dekor
  • Datum: 23 Siječanj 2015
Kuhinje po mjeri

Koristimo najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje kuhinje po mjeri.

Kako bi smo Vam kreirali Vašu kuhinju iz snova, prilikom dizajna kuhinja koristimo se računalnom 3D tehnologijom. Da bi postigli najkvalitetniju i najprecizniju kvalitetu izrade koristimo moderne CNC (Computer Numerical Control – računalno navođene) strojeve.

 

kuhinjske akcija
kuhinje po mjeri

Našim dugogodišnjim iskustvom garantiramo vam da ćete u najkraćem mogućem roku dobiti najbolji mogući proizvod te da će cijena biti usklađena s vrijednosti proizvoda.

  • Mogućnost izbora materijala
  • Mogućnost potpuno jedinstvenog i drugačijeg izgleda vaše kuhinje
  • Mogućnost prilagođavanja kuhinje specifičnostima vašeg prostora, kao npr. raznim kosinama kod   tavanskih prostora ili ispod stepenica
  • Mogućnost iskorištavanja svakog centimetra prostora gdje će biti vaša kuhinja, što može biti od velike koristi ako imate manji prostor za kuhinju.

   

Prilagođene su specifičnim željama klijenata vezanih uz  obradu i vrstu materijala, boje, kvalitetu okova, svih funkcionalnih i dekorativnih detalja, te veličinu i položaj elemenata. U ponudi imamo moderne, klasične i rustikalne stilove kuhinja po mjeri koje su izrađene od masivnog drveta, mediapana, iverala, akrila i masivnog drveta. Kuhinjske elemente možemo prilagoditi svakom vašem prostoru i željama. Prilikom izrade kuhinje po mjeri koristimo materijale i okove renomiranih svjetskih proizvođača. Naše dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti su garancija da ste na pravoj adresi ukoliko ste se odlučili za izradu.

kuhinjama rađene po vašim potrebama
 

Zašto kuhinje po mjeri?

Jedan od najvažnijih elemenata u našem domu je kuhinja.
U svakom modernom domu predstavljaju mjesto gdje provodimo većinu vremena, te želimo da ugođaj bude što ugodniji što svojim izgledom i funkcionalnošću te kao svakodnevni radni prostor.
Davnih godina je otvorena naša stolarska radnja s proizvodnim programom izrade unutarnje i vanjske stolarije te namještaja od masivnog drva. Od tada ljubav prema drvu prenosi se s naraštaja na naraštaj. Kako u tehničkom tako i u tehnološkom pogledu Isti proizvodni program zadržao se do danas samo što se s razvojem novih materijala i tehnologija nadopunjavao i proširivao.

Kao značajni pokazatelj sigurnosti i kvalitete naših proizvoda istaknuli bi i pomno birane materijale od prirodnog drva uz dugogodišnju tradiciju na tržištu. Od tih materijala izrađujemo namještaj po Vašoj želji te razne pločaste materijale i okove europskih proizvođača.

Kompletni proizvodni program orijentiran je na izradu proizvoda po mjeri i Vašoj želji kako bi Vam u funkcionalnom i estetskom smislu u potpunosti odgovarao. Svakom kupcu garantiran je profesionalan pristup od strane stručnog osoblja koje će Vas savjetovati u odabiru namještaja uz računalnu simulaciju Vašeg životnog prostora i odabranog namještaja.

Kuhinje koje su izrađene po mjerama prednost je što su prilagodljive Vašem prostoru te vam daju neograničene mogućnosti kombinacije kuhinjskih elemenata, boja i materijala.

Najvažnije mjesto svakog doma je kuhinja. Ona je mjesto gdje se sastajemo s našom obitelji, mjesto gdje provodimo mnogo vremena koje želimo provesti što ugodnije.

Znamo što Vam ponuditi i poznajemo Vaš stil!

Unutar naše ponude možete izabrati između 5 vrsta materijala: furnir, lak , puno drvo i iveral te više od 200 prednjih ploha. Kada tome pridodamo dezena radnih površina, stakala, vrsta ručica, te široku ponudu kuhinjskih dodataka i veliki izbor boja , mogućnosti za planiranje kuhinje gotovo su neograničeni.

Potrebna Vam je izrada namještaja po mjeri?

Kontaktirajte nas kao bi vam pokazali koliko smo dobri


ČEKAMO VAŠ EMAIL

Pratite nas

Copyright © Dekor namještaj

Search