Dekor

Izrada namještaja

095 91 33 113
Telefon
info@izrada-namjestaja.net

Email

Pratite nas

PORTFOLIO

Izrade namještaja, kuhinja, ormara i drugo po mjeri

Portfolio

Namještaj po mjeri

  • Tags: Namještaj po mjeri
  • Datum: 23 Siječanj 2015
Namještaj po mjeri
Izrađujemo najkvalitetniji namještaj po mjeri; krevete, kupaonski namještaj, ugradbeni ormari, kuhinje, uredski namještaj, komode, dječje, te spavaće sobe. Vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima, za Vaš prostor,  to je zasigurno najkvalitetnije rješenje. Opremite ga onako kako ste ga zamislili. Velikim izborom boja, vrstama materijala i prilagođenim dizajnom učiniti će te postane lijep i funkcionaln. Naše iskustvo je stečeno u dvanaest godina rada na izradi namještaja po mjeri i dizajniranju. Naša garancija je da će vaš dom postati ljepši i ugodniji za život. Prilagoditi ćemo ga Vašem ukusu,  Vašim željama i potrebama. U našoj namjeri da upravo Vi budete potpuno zadovoljni klijent u potpunosti smo usmjereni prema Vama te poštujemo preciznost u izradi, te točnost dogovora. Temelj našega tima je izvrsnost, kvaliteta i inovacija pošto dizajn i modni trendovi igraju važnu ulogu u proizvodnji namještaja. Za zadovoljavanje potreba kupaca, naš tim neprestano radi kako bi Vi dobili najbolje usluge. Zadovoljstvo klijenata je naš glavni motiv, te im pružamo im vrhunske proizvode i najbolje usluge zato što vjerujemo u trajni razvoj odnosa s njima. Našim motivom lako možemo reći da je najvažniji dio za uređenje prostora projektiranje i opremanje unutrašnjosti.


Pokušavamo osigurati da namještaj ne izgleda samo elegantno nego i potpuno praktično da bi u njemu uživali još dugi niz godina, dizajnirali bi namještaj po svima vašim zahtjevima i potrebama.  
Javite nam se i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti, a mi ćemo uvažavati sve Vaše želje te izraditi idejno rješenje i nacrt kako ste Vi to zamislili.
 
 

Namještaj po mjeri od vodećih proizvođaća

Blum, Inoxa,  Scilm, Terno, Siso, Iverpan, Lamello, Grimme, Volpato, Festool,  Schachermayer i dr. sa certifikatom ISO 9001 i ISO 14025 su vodeći svjetski proizvođači od kojih nudimo veliki izbor materijala i okova te se time prilagođavamo novim trendovima i zahtjevima tržišta. Naša tvrtka je osnovana od malog tima pojedinaca. Zajednički koristimo naše iskustvo, znanje i vještine pošto svako od njih ima vještine u dizajnu i izradi namještaja.  U namjeri da u potpunosti budemo usmjereni prema Vašim željama primjenjujemo iste principe na sve što radimo. Nema razlike u principima učinkovitosti i preciznosti ako radimo na privatnom projektu u nečijem domu, s arhitektima ili na komercijalnim projektima. Svaki element našeg namještaja je dizajniran i napravljen isključivo za Vas i naši dizajni su inspirirani klasičnim i modernim stilom namještaja. Naše ideje i projekti će biti u skladu s Vašim zahtjevima teksture, prostora i boje. Za razliku od serijski izrađenog namještaja kod kojeg nije moguće kombiniranje boja, debljine materijala, vrste kantiranja, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica i ručkica, izrada namještaja po mjeri nam omogućava sve to i još mnogo drugih stvari.
 

Potrebna Vam je izrada namještaja po mjeri?

Kontaktirajte nas kao bi vam pokazali koliko smo dobri


ČEKAMO VAŠ EMAIL

Pratite nas

Copyright © Dekor namještaj

Search